۵ شهریور ۱۳۸۶، ۹:۰۵

نور خورشید برای همه باکتری ها مرگ آور نیست !

نور خورشید برای همه باکتری ها مرگ آور نیست !

با یافته های جدید دانشمندان مبنی بر آنکه در معرض نور خورشید قرار گرفتن برخی باکتری ها، آنها خطرناک تر می شوند نظریات پزشکی مربوط به شیوه های مقابله با باکتری های خطرناک دگرگون می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان علوم پزشکی در تازه ترین یافته های خود دریافته اند که رشد و ادامه حیات باکتری مرگ بار Brucella  که عامل بیماری خطرناک تب مالت شناخته شده است به قرار گرفتن در معرض طول موج نور آبی بستگی دارد. این طول موج در نور خورشید نیز وجود دارد.

به گفته محققان این یافته جدید می تواند به ارایه شیوه های نوینی برای مقابله با این ارگانیسم ها و تیره های مربوط به آن شود.

بر اساس گزارش "ساینس" دانشمندان در جریان یافتن شیوه های نوین درمانی برای باکتری بیماری خطرناک تب مالت، کشف کردند که این باکتری حاوی کلاسی از پروتئین های علامت دهنده است که LOV نامیده می شوند.

در گیاهان این پروتئین ها به وجود نور، اکسیژن یا جریان ضعیف برق واکنش نشان می دهند. هنگامی که این پروتئین ها فعال می شوند، گیاهان را تحریک به رشد به سوی منبع نوری می کنند اما نقش آنها در باکتری Brucella ناشناخته بوده است.

اما اکنون به نظر می رسد که دانشمندان پی به راز این مساله برده باشند. آنها دریافتند که هرگاه این پروتئین ها در معرض امواج نوری آبی رنگ خورشید قرار می گیرند، LOV هایی که در این باکتری قرار دارند پروتئین های دیگری را علامت دهی می کنند که به باکتری می گویند تولید مجدد کنند.

کد خبر 541949

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha